Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Velencei-tó média képes leírás - Velencei-tó - linkekben.tlap.hu
részletek »

Velencei-tó média - Velencei-tó - linkekben.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: velenceito.tlap.hu » Velencei-tó média
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gondola Rádió FM 90.4

Gondola Rádió FM 90.4

Önre is gondol a Gondola! A Gondola Rádió FM 90.4 a Velencei-tó hivatalos rádiója

Máté Gábor

Máté Gábor

Videó készítés, archiválás, digitalizálás, vágás, konvertálás. Weboldalak készítése, karbantartása. Számítástechnikai hálózatok kiépítése, javítása, karban tartása. Szakmai tanácsadás. Esemény fotózás.

Tó Tévé

Tó Tévé

A gárdonyi székhelyű Tó Tévé a térség televíziója egyedülálló módon. A Tó Tévé - bár a Médiatörvény értelmében kereskedelmi televízió - fennállása óta közszolgálati tevékenységet folytat. Adáskörzetében, a velencei-tavi kistérség településein, Agárdon, Dinnyésen, Gárdonyban, Kápolnásnyéken, Velencén, Nadapon, Pákozdon, Pázmándon, Sukorón, Zichyújfaluban valamint Pusztaszabolcson látható a gárdonyi stúdióban készített heti összeállítás, amelyet a Fehérvár Televízió műsorcsere keretében szerdánként élőben átvesz, illetve szombaton megismétel.

V-tó - A Velencei-tó térségének e-lapja

V-tó - A Velencei-tó térségének e-lapja

V-tó - A Velencei-tó térségének e-lapja A V-tó egy az online újságok közül, de célja, hogy első legyen a Velencei-tó térségében és vonzáskörzetében. V-tó, az e-lap. Hírek, információk, érdekességek, publicisztikák, humor...

Velencei-tó Képek

Velencei-tó Képek

Képek a Velencei-tó természetéről, környezetéről, eseményeiről, látványosságairól, képek a tóról. Közösségi eszköz segítségével való regisztráció, kép feltöltési lehetőség. A képeket elsősorban a LakeVelence.com szerkesztői készítik és teszik közzé.

Tuti menü