Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Velencei-tó - linkekben linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fa Barak - Jókai [2. oldal]
részletek »

Velencei-tó - linkekben képes leírás: Fa Barak - Jókai [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: velenceito.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
Fa-Barak - Barkácsbolt

Fa-Barak - Barkácsbolt

Minőségi faáru, szegőlécek, keretlécek, kiegészítők Nálunk mindent megtalálhat egy helyen, legyen az minőségi borovi fenyőléc bútordekoráció, Csavarok, tiplik dübelek DeWALT márkájú profi fúrószárak dekopír fűrészlapok bármi más, amire szüksége lehet. Igény szerint egyedi , vagy méretre szabott faanyagok bútor kilincsek szerelvényekkel.Virágláda, virágtartó... 22 éve mindig a lakosság szolgálatában, nagy rutinnal és tapasztalattal! Szeretettel várjuk boltunkban!

Fejérvéd Biztonsági Szolgálat

Fejérvéd Biztonsági Szolgálat

Nyaralókba,lakásokba, irodákba,üzletekbe,közintézményekben kiépített riasztórendszerek távfelügyelete.

Finom Étkek Háza

Finom Étkek Háza

Finom Étkek Háza Vendéglő és Pizzéria Megújult belsővel, füstmentes környezetben várjuk kedves régi, és új vendégeinket. EGÉSZ ÉVBEN NYITVA MINDEN NAP! Vasárnaptól - Csütörtökig: 10:00-22:00 Péntek - Szombat:10:00-24:00 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS Kápolnásnyék, Velence, Velencefürdő, Gárdony, Pázmánd, Nadap, Sukoró, Pettend, Annamajor, Baracska helységekbe. Agárd, Vereb 300Ft, de 3000Ft felett DÍJTALAN! Minimum rendelés 1000Ft Martonvásár, Lovasberény, Pákozd, Pusztaszabolcs, Dinnyés 600ft, de 3000ft felett DÍJTALAN! Minimum rendelés 1500Ft Különböző rendezvények és kisebb esküvők lebonyolítását vállaljuk! Közétkeztetést vállalunk!

Gárdony

Gárdony

Gárdony, a Velencei-tó fővárosa, a legnagyobb lélekszámmal. Településrészei: Agárd, Dinnyés

Gárdony Ingatlan

Gárdony Ingatlan

A Gárdony Ingatlan Iroda ingatlanok széles választékát kínálja a Velencei-tó körzetéből. Vállaljuk az adás-vétel lebonyolítását,akár ügyvédi ügyintézéssel.

Gárdonyi Ipartestület

Gárdonyi Ipartestület

A kézműves iparosok Gárdonyban számuknál, de vagyoni súlyuknál fogva is számottevő erőt képviseltek. Érdekük védelmében felléptek a község elöljáróságában és a képviselőtestületben is helyet követellek maguknak. E törekvésük első kézzelfogható jele az Iparos kör létrehozása volt /1933/. Az Iparos kör tulajdonképpen társadalmi egyesület, amely a kézműves-iparosok kulturális nevelés mellett képviselte a kisipari réteg gazdasági érdekeit is. Az Iparos kör elnökévé Berky Lajos Asztalos mester választották. Eljárhatott az iparosok érdekében, tanonc szerz6déseket hagyhatott jóvá. Utolsó megbízott vezetője az Iparos körnek Hragyil János fodrász mester volt egészen az 1947-es megszűnésig. Az 1947-ben megalakult KJOSZ szervezet Székesfehérvári székhellyel működött, intézőbizottságot hozott létre a gárdonyi iparosok összefogásából jól működő erős szervezet jött létre. Az 1970. években Marosdi János a későbbi alapító elnökünk bekapcsolódott a bizottsági munkába , majd tagja lett a székesfehérvári alapszervezet elnökségének és rövidesen a megyei elnökségnek is. 1985 szeptemberében a KIOSZ megyei elnökségi határozata alapján Dávid Lajos ill. Nagy Lajos kapta a feladatot a Gárdonyi Alapszervezet létrehozására.. Az 1986 Augusztusában életre hívott a1apszervezet az országos központ támogatásával székházat vásárol.

Gergely Sat Bt.

Gergely Sat Bt.

A GERGELY SAT BT. tevékenysége főként a velencei-tó, és környékén: antenna, kábeltévé, villanyszerelés, riasztó, és vagyonvédelmi, ipari megfigyelőrendszerek (kamerarendszerek), szerelése, telepítése, szervízelése, és ezekkel kapcsolatos szaktanácsadás.

Gólya Villapark

Gólya Villapark

2001-2002-ben épült, 27 házból álló üdülőpark várja Önt és kedves családját, barátait és ismerőseit hangulatos környezetben a Velencei-tó partján, Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 20km-re.

Gondola Rádió FM 90.4

Gondola Rádió FM 90.4

Önre is gondol a Gondola! A Gondola Rádió FM 90.4 a Velencei-tó hivatalos rádiója

Hirdetés
Horgász Egyesületek Fejér megyei Szövetsége

Horgász Egyesületek Fejér megyei Szövetsége

A Horgász Egyesületek Fejér megyei Szövetsége meghatározó tevékenységét a megyei szövetséghez tartozó horgászegyesületek érdekvédelmi, érdekképviseleti feladatinak ellátása, a szövetségi horgászvizek kezelése, szaktanácsadás és az ügyek intézése képezi.

Hotel Juventus ***

Hotel Juventus ***

A velencei Hotel Juventus kiváló helyszín nyaraláshoz, céges találkozásokhoz, csapat építésekhez.

Hőlégballonozás

Hőlégballonozás

Történelmünk legrégebbi és legbiztonságosabb repülési formája a hőlégballonozás. Kétféleképpen lehet kipróbálni; az egyik módja a sétarepülés, amely kb. 1 órás és az évszaktól függően változó (nyáron kb. 350-700 m, télen 1200-1300 m) magasságban utazhatunk a hőlégballonnal. A ballonozás másik módja a függeszkedés, amelynél a ballon rögzítve van egy adott ponthoz, és csak függőlegesen kerül mozgásba. Max. 10-30 m magasra emelkedik jellemzően rendezvényeken lehet kipróbálni ez utóbbi, pár perces szolgáltatást.

Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés

15 napos időjárás előrejelzés a Velencei-tóra (várható hőmérséklet és égkép, csapadékmennyiség), e mellett pillanatnyi időjárás, vízhőmérséklet és az aktuális viharjelzés, tovább veszélyjelzés a tóra (hőség, zivatarok, stb.) Mindez térképes megjelenítéssel és a tóra jellemző éghajlati adatokkal és további érdekességekkel.

Ifiszálló - Velence

Ifiszálló - Velence

A fogadó közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik, saját stranddal rendelkezik. Az épület apartmanokból áll. Minden apartmanban 2 db 4 ágyas szoba, egy zuhanyzó és egy főzőfülke található.

Immo-Velence

Immo-Velence

Oldalunkon, az OriGo Ingatlanközvetítési Rendszer oldalán, 170 ingatlaniroda kínálatát tekintheti meg. Az ingatlanok 12 főcsoportra bontva, ingatlankeresőn keresztül érhetők el. Ingatlanjainkhoz fotók is tartozhatnak. Ha valamelyik ingatlanunk felkeltette érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot az ingatlanhoz tartozó ingatlanközvetítővel.

Immoseri Ingatlan Centrum

Immoseri Ingatlan Centrum

Amennyiben eladó ingatlannal rendelkezik, vagy venni szeretne, kérem hívjon és mi segítünk.

Jókai vendégház

Jókai vendégház

A vendégház Pákozd központjában, a domboldalon, csendes környezetben található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Velencei-tóra. Adottságai számos lehetőséget nyújtanak kirándulni és pihenni vágyóknak.

Tuti menü