Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Velencei-tó - linkekben linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Velencei-tó - linkekben képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: velenceito.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
Agárd rögbi

Agárd rögbi

Az agárdi és gárdonyi rögbisek honlapja!

Agárdi Gyógyfürdő Öregfiúk

Agárdi Gyógyfürdő Öregfiúk

Agárdi Gyógyfürdő Öregfiúk : Öregember nem vénember!

Agárdi Tenisz Club

Agárdi Tenisz Club

Klubunk immár harminc éve várja a sportolni vágyó fiatalokat. Nálunk a versenyszerűen sportolók és a csak kikapcsolódás céljából teniszezők is szívesen látott vendégek.

Agárdi Termál- és Gyógyfürdő

Agárdi Termál- és Gyógyfürdő

Az Agárdi Gyógy-, és termálfürdőt és a hozzájuk kapcsolódó szállodákat, panziókat, gyógyszállókat, wellness hoteleket bemutató, ajánló portál.

Agárdi Vitorlásiskola

Agárdi Vitorlásiskola

Legyél akár leendő hajós, akár képesítéssel már rendelkező vitorlás vagy motoros tengeri medve, reméljük, hogy honlapunkon segítséget találsz a téged érdeklő témakörökben. Amennyiben valamiről nem találsz megfelelő információt ne sajnálj minket: nyugodt szívvel írj egy emailt, és mi biztosan válaszolunk.

Apartman Hotel** - Gárdony

Apartman Hotel** - Gárdony

Gárdony, Holdfény sétány 16. Az Apartman Hotel konferenciaterme kiválóan alkalmas oktatások, konferenciák, rendezvények lebonyolítására, tréningek megtartására.

AtriumAgárd

AtriumAgárd

Az AtriumAgárd Tréning- és Üdülőház Budapesttől mindössze 40 kilométerre, a Velencei tó partján található. A modern mediterrán stílusú épület kellemes kertjének, nyugodt környezetének, a víz közelségének köszönhetően kiváló alkalmat teremt pihenésre, elvonulásra, alkotó munkára.

Bumeráng Panzió

Bumeráng Panzió

Budapest és Balaton között, Agárdon, a Velencei-Tótól 1 Km-re kellemes környezetben, 5 nagy szobával várja kedves vendégeit a Bumeráng Panzió.A Panzió bérelhető egészében vagy szobánként. Minimális tartózkodás 4 éjszaka.

Chemikál Építészbolt

Chemikál Építészbolt

Chemikál Építész Bolt Velencén már hosszú évek óta szolgálja az építkezőket, lakás és ház felújítókat, dekorálókat. Szolgáltatások: S z í n e s v a k o l a t keverése a helyszínen ! 1000 színből választhat Épületek utólagos hőszigetelése Hő-, hang- és vízszigetelés Nemesvakolatok, homlokzatfestékek és felújító vakolatok Falazó anyagok Tetőfedő anyagok Szárazépítészet Épület dekorációk Hidegburkoló, ragasztó és falazó anyagok Építőipari kemikáliák Szerszámok, eszközök

Hirdetés
Chernel István Iskola

Chernel István Iskola

Családias légkörű iskolánk tevékenysége igen sokrétű: a hagyományos nyolcosztályos iskola mellett 6+6 évfolyamos általános iskolai és gimnáziumi osztályokban tanítjuk, neveljük több mint 600 tanulónkat. 2004 szeptemberétől a 0. évfolyamon idegennyelvi előkészítő osztályt indítunk Oktató-nevelő munkánkban kiemelt szerepet játszik a természetközpontúság, ezért 1991-ben Chernel István ornitológust választottunk névadónkul, aki a Velencei-tó szenvedélyes kutatója volt. Iskolánk jelképe, a napkorong és a nemes kócsag rendkívüli természeti környezetünkre utal. A tágas iskolaudvar fáival, virágaival, kis tavával és sportpályáival is a természet szeretetére neveli diákjainkat. Választott pedagógiai alapelveink egyike a természetesség, a ránk bízott gyerekeket igyekszünk Comenius jelmondatának szellemében nevelni, tanítani: "Minden természetesen, szabadon folyjék, legyen a dolgoktól távol az erőszak." Iskolánkban régóta működik kis létszámú, felzárkóztató osztály a részképességzavarokkal küzdő gyerekek számára. Az 1-2. évfolyamon hat-tizenkét fős csoportokban igyekszünk lemaradásukat leküzdeni. Az írás, olvasás és a matematika tanításában a jól bevált Meixner-módszert alakalmazzuk.

Country Fesztivál

Country Fesztivál

Magyarország első és egyetlen country zenei fesztiválja több mint 10 éve!

Csutora Étterem

Csutora Étterem

A Csutora Étterem a Velencei-tó, Agárd egyik legrégebbi, legnívósabb, patinás étterme, mely a Budapestet a Balatonnal összekötő 7-es út mellett, Agárd szívében található.

Dog Plusz Kutyaiskola

Dog Plusz Kutyaiskola

Kutyaiskola, Kutyakiképzés akkor Dog Plusz Kutyaiskola! Április 8-án Gazdiképző tanfolyam indul 5-10 fős csoportokban. Székesfehérvár, Mór után már Gárdony területén is! engedelmes és ügyességi kutyakiképzés. Alapengedelmesség elsajátítása, falkavezérség megszerzése és megtartása, viselkedési problémák kezelése.

Dőry panzió

Dőry panzió

Panziónk Vörösmarty Mihály szülőfalujában, Kápolnásnyéken található. Halászcsárdánk a történelmi jelentőségű Pákozdi-sík mellett a tó északi partján várja kedves vendégeit.

Dőry Panzió

Dőry Panzió

Dőry Panzió - Kápolnásnyék, Velencei-tó Kiadó szobák, szállás a Velencei-tó mellett! Kápolnásnyéken, Vörösmarty Mihály szülőfalujában, a Velencei-tó strandjától 3 percre (gyalog 10 percre), önálló, újépítésű épületben igényesen kialakított szobák kiadók. Minden szobában TV, mini hűtő, étkezési lehetőség (asztal, székek), zuhanyzó, mellékhelyiség, légkondicionáló és ventilátor találhatók. Ha szabad, kötetlen üdülésre vágyik, egy igényesen kialakított falusi panzióban a Velencei-tó mellett, itt a lehetőség, szeretettel várjuk.

Dr. Entz Ferenc Szakiskola

Dr. Entz Ferenc Szakiskola

Dr. Entz Ferenc Szakiskola és Kollégium Velencén

Életművész Ifjúsági Egyesület

Életművész Ifjúsági Egyesület

Életművész Ifjúsági Egyesület - Artist Of Life. Csoportunk alapelve, hogy a fiatalokban rengeteg potenciális energia és képesség van, amit megfelelő módon be lehet kapcsolni helyi közösségek életébe. Régiókon, kistérségeken, országokon átívelő emberi kapcsolatokban hiszünk. Valljuk, hogy a tevékenységeken keresztüli közösségépítés a teljes élet alapfeltétele. Célunk a kapcsolatok építése generációk, térségek, eltérő szociális és kulturális rétegek között. A fenntarthatóság, a természetes életmód, az újrahasznosítás minden programunk hátterében ott van. Kevesebb eséllyel bíró fiatalokat - pl. környékbeli gyermekotthonok lakóit - rendszeresen bevonjuk projektjeinkbe.

Tuti menü