Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos általános oldalak képes leírás - Velencei-tó - linkekben.tlap.hu
részletek »

Hasznos általános oldalak - Velencei-tó - linkekben.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: velenceito.tlap.hu » Hasznos általános oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés

15 napos időjárás előrejelzés a Velencei-tóra (várható hőmérséklet és égkép, csapadékmennyiség), e mellett pillanatnyi időjárás, vízhőmérséklet és az aktuális viharjelzés, tovább veszélyjelzés a tóra (hőség, zivatarok, stb.) Mindez térképes megjelenítéssel és a tóra jellemző éghajlati adatokkal és további érdekességekkel.

LakeVelence.Com - Velencei-tó programok, hírek

LakeVelence.Com - Velencei-tó programok, hírek

A LakeVelence.com oldal a Velencei-tó egyik leglátogatottabb oldala, a legfrissebb tartalommal és a legrugalmasabb csapattal. Sok hasznos információ található rajta, szinte minden, ami csak a Tóval kapcsolatos. Programok, hírek, információk, szállásajánló, képek!! Itt lehet online hallgatni a Gondola Rádiót és remek fórum közösség is segít ha kell.

Velencei-hegység - MiMi.hu

Velencei-hegység - MiMi.hu

A MiMi.hu oldalain megtudhatja, hogy mi mi is tulajdonképpen. Egy olyan folyamatosan bővülő információbázist talál az oldalainkon, amely reményeink szerint sokak kérdésére megadja a választ arra, hogy mi mi is tulajdonképpen. A cikkeket a könnyebb tájékozódás kedvéért témákba csoportosítottuk. A tájékozódást kereszthivatkozások segítik, amelyeket aláhúzással jelöltünk. Téma: Magyar tájak - Velencei-hegység

Velencei-tavi Kistérség

Velencei-tavi Kistérség

Velencei-tavi Kistérség, Gárdonyi Kistérség a tó körüli településeket fogja össze, hogy közös erővel tegyenek a tóért, közösen képviseljék a tavat. Az országban elsőként létrejövő társulási forma több helyen példamutató. Honlapjukon a Kistérség hírei és pályázati lehetőségek, eredmények tekinthetők meg.

Velencei-tó - Kul-Túra

Velencei-tó - Kul-Túra

Velencei-tó bemutatása a Kul-Túra Kulturális és Turisztikai Információs rendszerben

Velencei-tó - Wikipédia

Velencei-tó - Wikipédia

A Velencei-tó Magyarország második legnagyobb természetes tava. Kedvező természeti és földrajzi adottságainak, valamint a mederszabályzásnak köszönhetően a Balatonhoz hasonlóan hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike. Területe 26 km², a felület harmada nádassal borított. A napsütés hatására, valamint a sekély, átlagosan 1,5 m-es mélysége miatt Európa egyik legmelegebb tava: a víz hőmérséklete elérheti a 26-28 °C-ot is.

Velencei-tó info

Velencei-tó info

sport beach,strand,közlekedés,program agárd,zártkörű,program gárdony,aszfaltozás,gárdony

Velencei-tó Leader

Velencei-tó Leader

Velencei-tó Leader Helyi Akciócsoport

Velencei-tó röviden

Velencei-tó röviden

Általános, áttekinthető információk a Velencei-tóról

Tuti menü