Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fesztiválok, rendezvénysorozatok képes leírás - Velencei-tó - linkekben.tlap.hu
részletek »

Fesztiválok, rendezvénysorozatok - Velencei-tó - linkekben.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: velenceito.tlap.hu » Fesztiválok, rendezvénysorozatok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Country Fesztivál

Country Fesztivál

Magyarország első és egyetlen country zenei fesztiválja több mint 10 éve!

Lakevelence.Com / programok

Lakevelence.Com / programok

Programok, események a Velencei-tó körül

TóParty

TóParty

Hogy mi is a TóParty valójában? Egy hagyományteremtő kezdeményezés. A Velencei-tó környékén szeretnénk meghonosítani a rendszeres, kultúrált, önfeledt szórakozást. A nyári szezonon kívüli időszakban havonta szombatonként jelentkezünk mindíg újabb és újabb programokkal, más-más helyszínen. Nyáron pedig hetente.

Velencei-tavi hal-, vad-, bor- és pálinkafesztivál

Velencei-tavi hal-, vad-, bor- és pálinkafesztivál

ÍZELÍTÓ A PROGRAMOKBÓL: KulTúra - a Velencei-tó bemutatása buszos-, kerékpáros- és gyalog túrák keretében Nyílt nap az Agárdi Pálinkafőzdében - A helyszíneken egész nap fogadnak érdeklődőket Főző-versenyek Magyar Rét hagyományőrző bemutatókkal és programokkal - a Lovasíjász Akadémia és a csákvári csikósok bemutatója, hagyományőrző kézműves foglalkozások, rovásírás oktatás, stb. Vadászkutya bemutató, trófea kiállítás, kutyaiskola-bemutató Ifjúsági Rét - gyermek kézműves foglalkozások a Zsongó Bárkával, gyermek óriás performance műalkotás a Velencei-tavi Művészetbarátok közreműködésével Kreatív- és kézműves foglalkozások Helyi amatőr csoportok bemutatkozása: mazsorettek, népdalkörök, bordal előadások, néptánc együttesek, citerazenekarok, hastáncosok, tűzzsonglőrök, zászlóforgatók, zsonglőr produkciók, stb. Színielőadások: Óperenciás Bábszínház, Nagy Bandó András Nemzetközi vendég-csoportok produkciói: fúvós zenekarok, folklór bemutatók, stb. Esténként koncertek, fellépők és utcabál: Gyémánt Gospell, Kiss G. - Dobai Jazz Quartet, Pravo zenekar, Cha-Cha Budatpest (Django Free és Balássy Betty és Varga Ferenc köreműködésével), Ismerős Arcok, Hetero Sapiens, Tűzveszély, Déva, Vágtázó Csodaszarvas, RetRock, Revolution, Guilotine Tűzijáték ... és még sok minden más ...

Velencei-tavi Nyári Játékok

Velencei-tavi Nyári Játékok

A Velencei-tavi Nyári Játékok a legnagyobb fesztivál sorozat a régióban, 9 település részvételével 8 hétvégén keresztül rengeteg programmal.

Tuti menü